perjantai 8. maaliskuuta 2013

This is not goodbye, I know we’ll meet again.


"Kuiskaan kipuni, kuiskaan ikäväni. Kuiskaan kiitokseni, kuiskaan rakkauteni. Tiedän, että sinä näet vaikka en voi sinua tuntea. Kuiskaan yli virran ja veen, muistoihin kauniisiin, kaarisillan teen." 

Rauhallista perrrrjantai iltaa itsekullekkin!

Eilinen.... se oli surullinen päivä. Lainaten Kaija Koon laulussaan "Jotain häviää" laulamia sanoja että "Aina kun jotain häviää
aina jotain jäljelle jää. Aina kun tuntee ikävää tietää, että omisti jotain tärkeää"

Miusta aika hyvin sanottu, ja pitää paikkansa. <3


Mutta, jotta tämä bloggaamiseen rakastunut voisi jotain kirjoittaakkin kun märillä silmillä on vaikea nähdä näyttöä niin jatketaan... :) Tänään oon ollu ahkera! tai siis ainaki "ahkera" :) Aamulla herättyäni lähdin äidin luo aamu kahville, sit mie kannoin puita sisälle (en oikee tykkää siitä touhusta, mutta lämpöä rakastavana sitä mielellään kantaa eikä tutise kylmässä) niin ja tottakai sitä vanhempiaan muutenkin auttaa! :) Sit siirryin kaupungille hoitamaan asioita! Tulee jotenki hyvä fiilis aina ku saa asiat tehtyä ja rullaamaan!
 
....aaaaaand kuten kuvista näkyy... ouiouiouiouioui, kävin tänään ystävän kanssa sushilla! Vitsit, en ois jokune aika sitten uskonu et "rakastun" siihen! Jokunen aika sitten rupesin puhumaan et haluun kyllä maistaa joskus... ensi maistelun ja  "kosketuksen" sushiin sain siis vasta n 1 ½kk sitten oltuamme Pariisissa! Ja kyllä kannatti! Heheh lisäksi tänään saatiin ensikosketus hmmm, mikäköhän tuon keiton nimi olikaan... "miso" tais olla.. mut jokatapauksessa siinä oli tofua, porkkanaa ja wakame merilevää ainanki.. joo tiedän että saattaa kuulostaa kamalalta, mut se oli ihan oikeesti hyvää :) Japanilaisen kulttuurin mukaan Miso keiton syöminen vähentää tai jopa poistaa riskin sairastua rintasyöpään! NONIIIIN NAISPUOLISET YSTÄVÄNI HUOMIO!

Huomenna ja sunnuntaina on vapaat vielä, suunnitelmissa ainakin lenkkeilyä, valokuvausta, löhöilyä, lukemista, leffailua.... oho loppuukohan miulta kohta päivät kesken :) Ja hei, nyt uskallan sen lähes varmuudella luvata.... että mitäkö? :)  No sitä että "sisustus" bloggaus lähenee! Päivää en kumminkaan vielä lyö lukkoon mutta lupaan että nyt tulevalla viikolla se tulee! :) JEE!

Niin ja te kaikki naiset, anteeksi... tämä tulee nyt 34 minuuttia myöhässä MUTTA, HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ IHANAISET <3

For, you see, each day I love you more, Today more than yesterday and less than tomorrow2 kommenttia: