sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

A long time no see.

Moooooiiiiiii!


Viimeisestä "kunnon" postauksesta onkin vierähtänyt viikko! Anteeksi, anteeksi, anteeksi, anteeksi :) Eli samalla lupaamani sisustus ja "vielä salassa" postaukset jäivät, joten siirtyvät tulevaan viikkoon! Im really sorry. Taisin höpöttääkkin muutama postaus taaksepäin niistä partylite kutsuista jotka pidimme äidin kanssa! Tuotteet sitten tulivat mutta kuvia en siinä tohinassa kerennyt paljon ottamaan kun sotkuisesta pöydästä mutta voi että tuotteet oli ihania, ja ne tuoksukynttilät ja ja ja ja ja heh onneks taas koht uudet kutsut. Ai myö kynttilähulluja? Ai missä, kuka? Ei myö ainakaa ;)

Hassua ostaa "kynttiläkutsuilta" huulikiiltoa mut en voinut vastustaa suurta kiusasta kun kokeilin tätä. Voi rakkaus, että tuo on ihanaa! (myös maultaan, harmi ku ei oo kenen kaa pussailla ;) ) hahahahaha (ja kyllä... ensin tsekataan huulikiillon maku! Eihän se, miltä se huulissa näyttää niin vaikuta yhtään, eihän? eiku? ;)
 
On ollu aika "menevä viikko" sitku ois ollu aikaa mennä koneelle ni ei oo yksinkertasesti jaksanu! Monena iltana oon käyny nukkuu jo vähä jälkee 10, ja ihan hyvä vaan! Oon paljon pirteempi ku nukun "normaalit" unet enkä mee myöhää vast nukkuu ja nukun aamulla sitten ylipuolenpäivän. Kivempi näin, ja tosiaan, huomaan että oon paljon pirteämpi, positiivisempi, ilosempi... jaksan tehä enemmän juttuja!
Lähdin eräänä kauniina, aurinkoisena päivänä lenkille, napit (hienot pinkit timantit) korvilla kipittelin ihanan aurinkoisessa ilmassa ja siinä samalla sain mietittyä tosi paljon asioita, sain myös päätettyä tiettyjä asioita sekä "mitä aion tehdä itseni kanssa" haha hassusti sanottu mutta jotakuinkin niin! Oli jotenkin niin hieno fiilis, tuli suuri onnellisuuden tunne, sellanen mikä ei välttämättä oo vähään aikaa ollu, siis en tarkoita ettenkö olisi ollut onnellinen aikaisemmin, olen ja todella onnellinen olenkin ollut, mutta tämä fiilis oli jotenki erinlainen :) Tuntui että mikään ei voi pilata nyt tätä fiilistä!  Päätin että nyt käännän "uuden sivun" kuin "uuden tuotantokauden" elämässäni! Etsin takaisin sen "kadotetun Lillin" se joka ei nuku jokainen mahdollinen päivä puolta päivää, se joka jaksaa hymyillä myös surun keskellä, sen joka ei varsinkaan liikunnasta kieltäytynyt.
Vasta nyt oon sen myöntäny et kun täytin 18 ja sain kortin ja sittemmin ostin oman auton niin "laiskistuin"... oon niin "pettyny" ollu itteeni et se mitä oon rakastanu yli kaiken, ja mikä on ollu miun "henki ja elämä" aivan pikkutytöstä saakka sai väistyä muutamaksi vuodeksi... Liikunta ja urheilu. <3 Okei on ollut myös hetkiä kylläkin ja "kausia" etten ookkaa voinut tehdä paljoa polven takia mutta silti. Eli tämä vain ehkä todistaa sen että kun "urheilevaksi syntyy niin ei siitä eroonkaan pääse" ;) ja hyvä niin! Tästä on hyvä jatkaa! :)

Eilen oli hieman erinlainen postaus kuin yleensä. Mutta kaikki sanottu ja tarkoitettu lukee siellä... Forever in our hearts isoveli <3 
 
 
 
Mutta mitä muuta eiliseltä? Vaikka oli muistoisa päivä niin voi että ei naurua illasta puuttunut yhtään, eikä päivästä vauhtia, päinvastoin niitä olisi voinut vaikka jakaa muillekkin! Päivällä kävin jälleen aurinkoisessa <3 ilmassa lautailemassa, ihanat maisemat järvenjäälle rinteen "kukkulalta" ! Järven jää oli lähes "mustanaan" ihmisiä, ketkä hiihtämässä, pilkkimässä, moottorikelkkailemassa, koiria juoksuttamassa, ihana nähdä että luonto ja aurinko saa ihmiset liikkeelle ! :) (tuossa kuvassa niitä ihmisiä nyt ei vaan harmi vaan erotu) 
 
 
Illalla sitten olimme vanhempieni kanssa tuttavaperheen luona syömässä ja istumassa iltaa! Voin sanoa täysin massuin että kyllä olisi ravintola jäänyt kakkoseksi ja kirkkaasti, siis oli aivan superhypersyper herkulliset alkuruoat, pääruoat, jälkiruoat! Unohtamatta ranskalaista valkoviiniä sekä ranskalaista jälkiruoka "Crème brûlée"tä! Siis ei muuta voi sanoa kuin WOU! Mahtava herkkuilta kera mahtavan porukan! Tästä mie tykkään! Elämän pieniä mutta suuria iloja <3

TÄNÄÄN;


Oli niin ihanaa istuu "kukkulalla" auringon paisteessa, tuijottaa kaunista järvenjää maisemaa, sekä juoda kahvia <3TIDDIDIIII! Lisäksi mie kävin pilkillä! Pikku tyttönä kävin aina Isän kanssa joka talvi joten tuttua puuhaa on!  Ja juu u usko pois ihan alone tällä kertaa! Voi että oli kivaa :) Reppu selkää, jääkaira kainaloo ja tossua toisen eteen ! Närppimässä kävivät ja kiusoittelemassa mutta tällä kertaa kalasoppaa ei saatu, ensikerralla sitten kaksinkerroin ;)

Nyt mie violettimusta vasen lonkkakankku kipitän suihkuun ja sen jälkeen nuudelille :) ja kyllä vain vasen kankku mustana eilisen kämmin vuoksi rinteessä, aina ei mene putkeen ei edes jokakerta, mutta eikun ylös ja uudestaaaaaaaan! Just like teletubbies say ! ja sitäpaitsi sehän on se läski mikä tummuu? ;)


“Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You.” 

2 kommenttia:

  1. Täällähän on tuttuja ! ;) Ihana postaus Lilli ! (: Niin pirtsakka , ja valoisa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii kappas :) Kivakiva että täälläkin teitä tuttuja :)

      Poista