tiistai 5. maaliskuuta 2013

Family is the most important thing in my life.

Iltoja !

Wau. Hieno päivä vetelee pikkuhiljaa viimeisiään. :) JA KOKOPÄIVÄ ILMAN PUHELINTA, nyt vasta pysyvästi kotona eikä aamusta saakka ollu puhelin mukana ! Hahahaha ai mikä ilmotus tää oli? No ketkä miut tietää tai tuntee ja luulee tuntevansa ni ehkä tietää et saatan liianki paljo olla kiinni puhelimessa, joten aattelin vähä rajoitella :) Ja muutenkin... tänään (ja eilein) oli sellane "äiti ja tytär päivä" <3 Tosi ihanat 2 päivää, varmaa oltais äidin kans aikamoisen hyvä pari johonki piilokamera sarjaan :DD Kuvia en läheskään kaikista ostoksista ole nyt ottanut, mutta joitakin uusia juttuja mitä osteltiin tuutte näkemään siinä sisustus päivityksessä!!! ;) Siitä tulee kyllä kiva postaus, en malta odottaa sitä! :)

I love my Mom <3
 
Kierreltii vaikka mitä kauppoja ja sit tultii kotii tekemään hitsin hyvää kanasalaattii!
 
 
Meillä oli vaa nii nälkä et ei jaksettu eikä maltettu pilkkoo kanaa salaatin sekaan, mutta ei haitannu, oli aivan super hyvää! :)
 
 
Miulla oli ostoslistalla uudet nappikuulokkeet, ja kuinkas ollakkaan tällä reissulla sattui nenän eteen aivan super kivat :) ! Ei nää mitkää supermerkki kuulokkeet oo mutta aivan täydelliset jokatapauksessa :) Oottakaas mie testaan....
 
 ... ja hyvin kuuluu ! Hei wau, tulipa tuosta kiva kuva!!
 
 
 
Kotona odotti iiiihana paketti, mitä olin jo odotellutkin!! :) Sidewalk Prophetsin ja Haloo Helsingin uudet levyt! Toinen SP levykin piti tulla mutta tulee jälkitoimituksena, harmi :) Lisäksi paketissa oli 2kappaletta yllätysyllätys Pariisiin liittyviä elokuvia :) Ihanaa, toisessa puhutaan only french! <3 
 
 
Lappeenrannan Kauppahallissa on sellane "askartelukauppa" Askaretta! Siis siellä tulee hulluks!!! Sieltä ostettiin tuollaisia kangasnauhoja.. siellä on tosipaljon erilaisia, kokosia, värisiä, kuvioisia... Laitetaan noita niihin ontelokuitu "kuppeihin" mistä puhuin "No matter what happens to us everyday spent with you is one of the best day of my life." postaukses! Siellä on ainakin toistakymmentä erilaista mitkä pyörii mielessä!
 
Eilen löyty tuollainen kaunis peltirasia (huomatkaa Eiffel ;) ) Ihana! Sitten tuollanen lasinen maljakko, vaasi, pallo mikskä tuota haluaa kukin sanoa :) Kaunis kun laittaa koristekiviä/timantteja pohjalle ja kynttilän, tai sitte vaikka jonku lyhyt vartisen kukkakimpun taaaiiiiiiiiiii täyttää tuon vaikka gerberan kukilla tai jollai :) Miulla on kummallekkin mielessä oikein ihanat paikat jo mielessä ;) Ja tuo sydän ei pääse kuvassa nyt loistamaan mutta ihana kiiltävä sellane, pitää löytää siihen joku kiva ketju :) vaikka joku vähän pitempi :) 

 
 
 
Huomenna iltavuoroon töihin, eli päivällä tehokasta "peliaikaa" :) Voi olla että nukun pikkase pitempään aamulla, tänään oli kuitenki aikane herätys :) Pitää vaikka postailla huomenna enneks lähen ! :)
 
Bonne nuit :)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti