maanantai 4. maaliskuuta 2013

Don't cry because it's over, smile because it happened.

Bonjour à vous tous mes amis !


Takana mukavan kirpakka pakkaspäivä! Ja elämäni yksi epäselvimistä ajomatkoista ever, hahaa onneks matkaa oli vaa kilometri :) Olin aamulla töissä ja töiden jälkeen kävin äitin kanssa kiertelee muutamia kauppoja :)
Voi että löysin kaikkee TARPEELLISTA JA IHANAA! Mut nyt pitää olla ehkä "säästeliäs" mie lähen nimittäin... päälle kuukauden kuluttua PARIISIIN UUDESTAAN, kyllä, oui oui oui oui  jo ensikuussa to P A R I S ! <3 I CAN`T WAIT!!


 
 
Meillä oli eilen ne Partylite kutsut ja oli tosi ihania tuotteita taas ja mukavasti porukkaakin saapui paikalle vaikka moni peruikin! Ja mikä parasta myynti oli "sen verran hyvä" että saatiin äidin kanssa m a h t a v i a etuja!!! ah en malta odottaa 2viikkoa että saadaan tuotteet en en en en! Kun tuotteet tulee niin postaan kuvat niistä sitten ! :) Lisäksi tuli sovittua hehhe... uudet kutsut, jotka tällä kertaa miun pikku kotikolossa :) ! TERVETULOA ;)
Tarjoiluissakaan ei ollut tippaakaan valittamista... Äiti oli loihtinut mahtavia cupcakeja, lohi sekä jauhelliha piirakkaa, kääretorttua, ruisnappeja lohitahnalla yms.. 
N A M !
 
Tänään koitin etsiä hyllykannattamia kahteen hyllyyn, tykkäisin tosi kovi sellasesta "LACK" hyllystä ilman kannattimia muttamuttamuttamutta toisinaan haluisin ehkä sit sellaset jotku sievät valkoset kiekurat siihe kans :) Saa nähdä mitä löytöjä teen vai teenkö ollenkaan ! Mutta eiköhän siinä tulevassa sisustuspäivityksessä tule infoa mihin valintaan päädyinkään! :)
Huomenna mennään vielä äitin kanssa muutamassa kauppassa käymään mitä tänään ei keretty kierrellä :) Miulla onkin huomenna vapaa! Saas nähdä mitä muuta keksin päänmenoksi! :)

Take care ! Huomiseen <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti