keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow.

 
 
 
 
Yeaahhh, täst lähtee :) Ensiksikin jälleen anteeksi etten kerennytkään tekemään ennen töihin lähtöä postausta... mutta tässä tulee!
Aamulla heräiltyäni ja hetken aamukoomasta selvinneenä tuumasin et plöäääh, hiukan "masentava" ilma :( kauheen "harmaata" ! Mut siis kiva vaa, sieltä se kesä saapuu <3 vaikkakin ilma oli mitä oli niin mieli virkeänä koneella istuskellessani herättelin sisäistä SUPERNANNYÄ koska hetken päästä lähin hoitamaan hetkeksi pientä babya:) Toinen oli niiiiiin iloinen ja nauravainen, siinä lattialla kateltiin ja soiteltiin leluja, ja juotiin maitsikkaa! :) tuitui <3
 
Ennen töihin lähtöä hurautin innoissani Prisman kautta kun ystäväni kertoi nähneensä siellä aamupäivällä paksun Titanicista kertovan kirjan kera hienojen kuvien yms.. Arvatkaapa oliko sitä sitten enää :(( Voi sinä onnellinen karvajalka kuka sen sait!!! Niin ja kyllä, olen ollut pienestä pitäen kova Titanic "fani", lukenut kirjoja, ja leffan nyt kaikki on nähny miljoona krt vähintään, siitäki miulla on sellainen hieno keräily muistaakseni 5dvd boksi ;) Ja sellasia valokuva negatiivejä titanicilta ymsyms :) Miksen joskus jopa vois jonku Titanic postauksenki tehdä? Heh :)
Siinä sitten leuka rintaan ja pettyneenä ilman Titanic kirjaa töihin. :D Vitsi vitsi, hymy korviin ja töihin :) Yhtäkkiä kesken päivän rupes tulee lunta niiiiiiin paljon ja ainakin nääääääääääääääääääääääääääääääääääääääin isoja hiutaleita !!! Härrekyyd ! Ja sit tuli järkky tuuli, hyvä et ulkona pysy pystyssä ku hain lööpit sisälle ! Nyt pitäis pikkuhiljaa lyllertää suihkun kautta nukkumaan, aamulla töihin :)
 

Rendez-vous demain! Bonne nuit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti