sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Everyone wants to be happy, nobody wants to be in pain. But you can´t have a rainbow, without any rain.

... harvemmin tätä neitiä SUNNUNTAI aamuna varhain jo ennen 8 näkee kipittämässä ja juoksemas tuol täyttä häkää... mentiin nimittäin VAUVAUINTIIN, joo o ! Vähänkö oli kivaa, vaikka en itse veteen asti toistaseks menny :) voi että oli ilo katella kun pienen pienet ihmisentaimet innoissaa siel loiskivat vanhempiensa sylissä :'')) aaaws !!

I H A N A J A A U R I N K O I N E N L A Z Y S U N D A Y !


IIIIHANA tää "hassu valoilmiö" eli aurinko <3 harmi et se tais jälleen jäädä tähän viikonloppuun... noh kyllä se kesä sieltä saapuu <3 En malta oottaa et pääsen löhöömää ku rantamursu tai joku hylje rannalla auringossa <3 ah i love it <3 Babyuinnin jälkeen kipitin takaisin kottiin karvakorvien luokse <3 otettiin yhdessä pikku päikkärit siinä ja sit tuli porukoiden kummityttö lenkittää ja rapsuttaa poikia :) Nyt ollaan vaan ja löhötään, kohta pääsee pojat pesulle ja "kokovartalo" hoitoihin ;) Pitää pieniä muruja hemmotella <3

Mihi taas katos viikko?! Äskehän vasta oli maanantai ja nyt on jo taas! Aamulla pirteenä pitäs herätä töihin ja alottaa se uusviikko :)
Tulevalla viikolla tulee 2 "teema" postausta! Sisustus ja ja ja ja ;) jääköön toinen salaisuudeks toistaseks. Alunperin koko blogista piti tulla tän "salaisuuden" aiheen tyylinen blogi mutta eiköhän tää tästä ajankanssa löydä oman "aihealueensa" ettei aina vaa lueskella mitä oon tehny milloki :)

Mutta lazy sunday jatkukoon ja nyt lähen käyttää pikkusia ulkona, illalla vielä suunnitelmissa leffailua ja lukemista! :)
Hauskaa sunnuntaipäivän jatkoa siulle, sinulle, sulle, to you, vous :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti