torstai 28. maaliskuuta 2013

Apologize and good news!

Sony Vaio. Kyllä. Nyt se on virallista. Eilen tiistaina sain kotiin kauan odotetun valkoisen, mahtavan, upean, sädehtivän, coolin, makean uuden Sony Vaio läppärin! I love this!
Kuten oon varmaa kirjotellu et edellinen oma meni silloin rikki ja nyt oon juossu äitin koneel aina kun mahdollista :D JOTEN tämä tarkoittanee sitä että nyt tälläset viikon jopa ylikin kestävät välit loppuvat ! Mutta toisinaan iha hyvä välillä tälläne viikonki paussi jopa, oon saanu muutamia kivoja ideoita blogiini liittyen! Mutta ennen kun mennään "asiaan" niin vielä kerran im very sorry :) Ilman erillistä ilmoitusta tai yllättävää tilannetta tätä ei enää tapahdu, olen nimittäin potenut huonoa fiilistä etten oo päässy kirjottaa mutta puolustaakseni itseäni niin oon ollu töissä, harrastuksien parissa, nähny kavereita, perhettä, sitku on jääny "vapaa" aika niin oon yksinkertasesti ollu iha tööt ja menny suoraa nukkumaa!

mutta siis... tähän viikkoon on mahtunut paljon hienoja asioita !
ja kyllä... mukaanlukien juuri niitä "elämän pieniä mutta silti niin suuria iloja"
Ehkä seuraavat kuvat kertovat puolestaan :)
 Isä sai siskoltaan eli miun "Lempi" tätiltä aivan super ihanan nimpparikortin!!!! Siinä isä pikkupoikana ongella :) Miun täti on aivan super hyvä tekee tuonkaltasia "vanhanaikasia" ihania, kauniita ja romanttisia kortteja ! :)
Hhehe, äiti oli löytänyt pääsiäiskoristeiden seasta joskus silloin "maaaikojen alussa" miun tekemän "Hyvää pääsiäistä sydämen" :)
Perjantaina kun oli suomi-espanja peli, oli hauska kuunnella töissä kuinka myönteisiä ihmiset ovat "omiensa puolesta" siellä heiteltiin rökälemäistä naurua että "hahaha murskavoitto espanjalle, suomi lyyhistyy en edes kehtaa katsoa koko peliä" yms... kuuntelin huvittuneena ja vastasin laimeesti että "mie luotan ainakin omiini ja murskatappiota ei tule" kappasp eli päättyi hienosti 1-1 ! Olihan peli hieman "suppuista" mutta eikös ne huuhkajat olekkin hieman arkoja ja varovaisia, mihinkäs sitä kaverin viereltä lähtis ;) mutta siis hieno puolustus peli jokatapauksessa!

Lauantaina reippaana kurvailin aamuvuoroon töihin, hauska päivä kentien tulossa, ja näin jälkeenpäin sanottuna, superia. Illalla nimittäin oli vuorossa mahtava, hauska ja hermojaraastava leffailu/peli ilta!
Kuten sovittiin niin sehän sitten venähti "samoilla silmillä" aamuun saakka, olin kotona puol 7 :D Annoin itseni nukkua vain sen pari tuntia koska muuten oisi menny ihan pakka sekaisin, eikä päivällä päiväunia.. Illalla sammahdin sitten jo vähän yli kahdeksan :D mutta voin sanoa että enää koskaan ikinä ikinä ikinä enään EN juon noin paljon kahvia. Koskaan ei oo ollu vissii noin pahaa tärinää ja pahaa oloa edes alkoholista! Luulin et teen kuolemaa :D NEVER AGAIN SO MUCH COFFEE!


Oloa kumminkin hieman paranti moottorikelkka ajelu tuttavan kanssa ! Oli huippua päästä ajamaan pitkästä aikaa, viime kerrasta olikin vierähtänyt semmoinen 5vuotta! Ja ikinä en oo muute päässy pölkkybaariin NOIN NOPEASTI ! "nopeaa ja mukavaa ja asioi.... siis moottorikelkkailu" ;)

Heh mikä pallopää :))
 
Ja jessss, kannatti virpoa ja kinuta sitä mu... siis suklaata!! ;D


Auts. Tällin saanut selkä ja lonkka ei tainnut tykätä paljoa siitä moottorikelkkailusta. Muutenkin sen kaatumisen jälkee oli paikat tosi kipeenä, mut verrattuna nyt ni ei hitto... sängyssä kääntyminen kesti kauan ja teki kipeetä, enkä saanut yhtenä päivänä takkia edes pois päältä itse! Onneksi seuraavana päivänä lääkkeet olivat vähän jo auttaneet :) Onneksi pahin kipu helpottanut jo koska huomenna on tärkeä päivä, miun rakas Lottis muru tulee suurenkaupungin hälinästä käymään täällä "landella" <3 Yks päivä oli niin kova ikävä et pelkän valokuvan kattomine laitto silmät koville!
Ja niin. 2viikkoo enään ParisParisParis ;)

Pahus vieköön, i have a problemos now! En saa lisättyy jostain syystä nyt kuvia tähän :(( miul ois vaik mitä kivoja mitä oisin halunnu tähän mutta mie lisäilen ne jälkeenpäin... kuten huomasitte niin siellä luki paikoitellen "KUVIA" että niille paikoille ois tarkoitus ne saada :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti