keskiviikko 27. helmikuuta 2013

"No matter what happens to us everyday spent with you is one of the best day of my life."

"When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile!"

Heipä hei ihanaiset!

Eilen jäi postaus ensimmäistä kerta väliin.. ja myönnän että asia häiritsi!:)
Koitetaan tässä nyt korvailla sitten eilistä sekä tän päivän postausta...
Ajatukset ovat hieman sekaisin asiasta sekä toisesta mutta eiköhän asiat taas lutviudu omille paikoilleen ajankanssa... Ainakin niin sitä toivoisi tapahtuvan.

Mutta jottei postailu menisi pelkästään "sureiluks" niin jatketaan iloisemmilla aiheilla...
Koitin äsken etsiä sellaista kaksiovista Ludwig vitriiniä, (Believe in yourself & smile! postauksessa on kyseisen vitriinin kuva) mutta harmikseni sitä ei enää löytynyt sieltä mistä meinasin! Mutta ei anneta periksi, kyllä mie sen jostain löydän! Se on miusta niiiin "unelma" miun omaan pikkukotiin <3

Kohta tulee naapurin pikku prinssi 4kk ikäinen "Ihme" hoitoon! Jeee, sellaista pientä ihmisenalkua katsellessa ei voi muuta kuin hymyillä, vaikka omat ajatukset olisivatkin sekaisin :)
Tänään aamupäivästä kävin ostamassa lisää "ontelokudetta" kun äiti tekee niistä sellaisia ihania mattoja sekä sellaisia "kulhoja" missä voi pitää mitä haluaa, miulla on olkkarin pöydällä sellainen ja siinä nököttää tv/dvd/soitin ohjaimet :) Nyt odottelen sellaista mattoa sekä lisää kuvissa olevia koreja :) Suunniteltiin että haetaan kanssa sellaisia sisustusnauhoja mitä voi myös pujotella noihin! Itse haluan yllätysyllätys vaaleanpunaista sekä aivan ihanaa Burberry kuvioista myös!


Kuvat hieman epäselviä kun ei ollu kunnon valoa ja otettu vaan puhelimella nopiaa! Aivan ihania! Tän harrastuksen vois opetella itsekkin kun ei taida olla kauhian vaikeaa, paitsi että kyl miul taitaa olla 2vuotta sitten aloittamani kaulaliinakin vähän vielä vaiheessa... noh jos joskus sitten, onhan näitä talvia vielä ;)

 

 

Huomenna aamuvuoroon töihin ja myöhemmin iltapäivällä sitten pitkästä aikaa nuokkarille, moikkaamaan tuttuja naamoja :) Ja ehkäpä jo tälläviikolla voisin tehdä sellasen "sisustus" aiheisen postauksen, kuvia hieman omasta sisustuksesta sekä sitten täältä lapsuudenkodista! Äidillä on kyllä silmää sisustaa, aivan ihana olohuone ja ruokailuhuone :) !!!

Huomiseen ihanaiset ! :)


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti