tiistai 19. helmikuuta 2013

If you can dream it, you can do it!Hellouu & heipä heiii!

Aujourd'hui fut une bonne journée !


Tänään on ollu aika Pariisi painotteinen päivä, on tullu pläräiltyy kuvien kanssa, aivan kuten lähes koko viime yö! Vieläkin ajatukset harhailee jossain siellä champsin kaduilla, savuisissa kahviloissa, merkkikaupoissa, illanistujaisissa, kaikessa mitä siellä tehtiin, nähtiin & koettiin ! Hassu tunne katsella kuvia kun samalla on iloinen mutta haikea fiilis, hauskoja, ihania, veikeitä kuvia mutta suuri ikävä, kaipuu takaisin!

 
 
"I believe i can fly, i believe i can touch the sky" Tää tunne kun katsot ikkunasta ja näät vaan valkoista pumpulia ja tiedät että suuri seikkailu edessä  <3
 

Kyllä sitä "pumpulia" löytyy nimittäin ihan lähempääkin (vaikkakaan se ei oo sama asia ;) ) Päivän kuvina vois toimii tänään aamupäivästä ottamani ulkokuvat, kuvat on ikävä kyllä nyt otettu pelkästään puhelimella et paremmatkin voisivat olla mutta seuraavat sitten! :)
Oli tosi ihana ja kaunis ilma, aurinko paisto ja ilmassa leijaili pientä pakkas "höttöstä" ja oli iha pikkunen pakkanen !
 
Kuten alussa ranskaksi mainitaan että "tänään oli hyvä päivä" niin se pitänee paikkansa, vaikkakaan mitään suurta ja ihmeellistä en nyt saanut aikaiseksi muuten kuin kuvien kanssa niin jotenkin super kiva päivä! Varmaan tuo ilmakin teki tehtävänsä :) Illalla kävin vielä ystävän kanssa ajelemassa ja hörppäämässä limut ! Kiva että välillä voi ottaa vähän rennomminkin :)

 
Ei muuta kuin bonne nuit à vous tous ! <3

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti