lauantai 23. helmikuuta 2013

When life changes to be harder, change yourself to be stronger.

Hei taas :)

Ihan ekaks on pakko hehkuttaa et viettelen itsekseni omassa pienessä ISOSSA kotikolossani rauhallista, ihanaa, rauhoittavaa, valloittavaa, kaunista, musiikillista, kynttilällistä, kuohuvaista ymsymsyms iltaa! I H A N A A, joskus tekee hyvää antaa itselleen aikaa ja olla vaan ja nauttia, nää on näitä elämän p  i e n i ä iloja mihin blogini nimikin viittaa :)
Poksautin Pariisista ostamani "petillant de listel peche" kuohuviinipullon, tai siis ainakin niin netissä luetellaan "makeaksi" kuohuviiniksi tää! Ensikerralla tietää sitten tuoda tieskuinka monta pulloa tätä ja erimakuja... on nimittäin aivan taivaallisen hyvää, oikeesti!! Ja ettensanoisi HALPAA ! oisiko pullo maksanut sen vaille 4e !


 
 

Tänään oli ihana vapaa, ja arvaattekin varmaan että tää nukkumista rakastava pikkuinen nukkui aamulla taas pitkään ja hartaasti, miulla oli kyllä kello soimassa "ihan ihmisten aikaan" mutta annoin jälleen vaan itseni nukkua kun ei ollut mitään sen tärkeämpää :) Siinä heräillessä keitin "aamu" tai iltapäivä kahvit tai miten sen nyt sanoisi, ja laitoin itseni kuntoon ja lähdin käymään vanhemmillani kahvilla, siellä odottivatkin pienet chihuahua pojat Jose & Justus jotka olivat tulleet hoitoon! Ihania pikkuisia <3 Siitä sitten siirryin käymään työpaikallani seuraavalla kahvihetkellä, ja kyllä...  vielä vapaapäivänä tää sisukas työhiiri kipittää jo kiireesti sinne! Mutta miksipäs en menisi? Meillä on mahtava pikku pulju kera ihanien ja mahtavien työtovereiden! <3 En ois jokune aika sitten uskonu että saan näin paljon "rikkautta" työstäni, tarkoittaen uusia ystäviä, kokemuksia yms!  Nämäkin niitä elämän pieniä mutta samalla suuria iloja <3
 
... samoin kuten edellisestä postauksesta voi päätellä että rakastan kynttilöitä tosi paljon niin tänään raaskin tehdä sen... Ai minkä? No avata yhden ihanimmista kynttilöistä mitä miulla on ollu..  ja nyt se tuossa kauniisti valaisee <3
Rakas äitini osti tän miulle ku ihastelin tätä kerran kaupassa!
"To the One i love" <3
 
 
Huomenna sunnuntai... ja se päivä miulla on yleensä ollu "löllöily" päivä... :D mutta enköhä mie huomiseks jotai kivaa keksi.. voisin luvata huomiseks.... tidditiddidiiiiiiiiiiiiiiiii PARIS bloggausta !!!
Nyt voisin laittaa Sidewalk Prophetsin soimaa ja heittäytyy sohvalle vaik lukemaa siinä samalla :)
The best and most beautiful things in life cannot be seen or touched. They must be felt with the heart.
 
 
-Lilli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti