maanantai 18. helmikuuta 2013

I am the hero of this story !

Bonjour!

Jihuuu, kerranki sain aikaseks laittaa oman blogin pystyy mikä onkin ollu vähä "salaisena haaveena" jo pitkään! Kuten näkyy niin hiomista tarvii vielä mutta kukaanhan ei ole seppä syntyessään? Right? ;) Ja enhä mie tiiä tuleeko tätä kukaan koskaan lukemaan mut ainakii omaks iloks on kiva kirjotella!

Ai mitäkö kirjottelen? Noh unelmista, haaveista, harrastuksista, sisustuksesta, koruista,vaatteista, vapaa-ajasta, kaikkesta mikä pieneen villiin mieleeni juolahtaakaan! :) Uskoisin että eniten valokuvaus, sisustus ja Pariisi vie seinän tilan! Ja tietysti aina saa ideoita laittaa tulemaan! Kuvia tuleekin sitten varmaan ihan suht reippahasti... tosiaan harrastan aika reippahasti valokuvausta ja täl hetkel tulee räpsittyy Sonyn Alpha SLT-33:lla !

En malta odottaa et pääsen kertoo kunnolla mitä oon kokenu viimesen kuukauden sisäl! Ehkä täst blogist voi päätellä mitä paikkaa rakastan ! joo.. oikein PARIISI! <3 Se on jotain huikeeta kun sinne pääsee, ja tottakai paljon matkaseurastakin kiinni miten reissu etenee ja menee ! Hahaa, miulla ainanki yks parhaimmista matkaseuroista ikinä! ;) Ehkä seuraavas kirjottelen ja laittelen kuvia reissulta!! :) Nyt on parempi ehkä mennä nukkuu enneku liikaa innostun!


-Lilli







2 kommenttia:

  1. Oiiii, mie ootan innolla et pääsen lueskelemaan! Liityin jo lukijaks :) Blogia on kiva pitää, se menee iha harrastuksesta ;D Ja siulla kyl ainaki kuullostaa tulevan tosi mielenkiintosia aiheita ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee kiva kuulla että jokunen edes tykkää ja käy lueskelees!! :) JoO!! mie tykkään täst tosi paljo... nyt sain viimeinki toteutettua tän!! :)))

      Poista