perjantai 22. helmikuuta 2013

Missing someone is your heart´s way of reminding you that you love them.

Heipä hei!

Anteeksi että jälleen näin myöhäinen postaus mutta tänään oli tälläne päivä että vasta nyt istahdan ja huokaisen pitkän päivän päätteeksi ensimmäistä kertaa! Aamulla käytiin kaupoissa äitini kanssa sekä syömässä, siinä sitten tovi vierähtikin ja oli aika lähteä töihin! Vaikkakin oon nykyjään vähän sekaisin päivistä joskus jopa kuukausistakin, heh hyvä etten ihan vielä ainakaan vuodesta ole erehtynyt.. niin kyllä siinä kiireen tohinassa tajus et "tää taitaa olla perjantai" ...Josta tulikin mieleeni että OON MILJONÄÄRI kiitos eurojackpott! ...tai siis ainaki niin mie omassa pienessä mielessäni kuvittelen, ennenkuin tarkistan miun numerot :)
Ja hei vähänkö oli kivaa tulla sitten kiireen ja tohinan keskeltä kotiin! Ensinnäkin heti ovella huomasin että postiluukusta oli tipahtanut:

"Kamera" lehden uusi numero! Jeee !
 
Lisäksi vielä käytyämme äidin kanssa pari viikkoa sitten Partylite kynttilä kutsuilla, tilaamamme tuotteet olivat tulleet! Super jeejee!!
Itselleni ostin "Kauniit linjat - kynttilälasit trion,
 
 

 

Kuvaakaan en meinannu malttaa ottaa kun tididididi kädet syyhys jo niin kovasti avaamaan :) Kunnes sitten vihdoin lopulta...

...paketti avautui ja odotusten mukaisesti, löytyikin pakkauksesta nimensä veroisesti Kauniit kynttilälasit! Ja eikun "tulille" ;)

Wau... on ne vaan kauniit :)

Tajusimpa juuri hölmöyksissäni että en ottanut äidin ostoksista kuvaa kun kävin kotona, äiti nimittäin osti myös tosi kauniit "alppimaja" kynttilänjalat, myös trio. Lisäksi ostimme tietenkin ihania tuoksu tuikkivia, "Ranskalainen Vanilla" "Valkolumimarja" sekä "Mansikkaraparperi"
Voisin varmaa elää pelkästää kynttilänvalolla, kynttilät saa aikaan jotenkin niin kauniin tunnelman jokaiseen hetkeen!

Kello lyö jo sitä luokkaa että ois aika kömpiä jo nukkumaan, vaikka paljon tekis mieli kirjoitella, mutta huomenna on päivä uus :)

"Our prime purpose in this life is to help others. And if you can´t help them, at least don´t hurt them" -Dalai Lama

Sweet dreams to everyone!
-Lilli
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti