keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Believe in yourself & smile!

Tää päivä oli aikalailla ku pikakelauksella läpi vedetty.. Johtuen ehkä siitä kun tuli zzZZZzzzZZZzzz... nukuttua "hieman" pitempään! No mut joskus tekee oikeesti ihan hyvää nukkuu just niin pitkään kuin nukuttaa. Ai moneltako mie sitte heräsin? No se tais olla siinä jälkee 13 ! Sit "aamupalaa" ja kahvia!

 
Siinä päivällä ennen töihin lähtöä sitten vaan lueskelin sisustus lehtiä ja etin itselleni sellasta kivaa vitriinikaappia mihin saisin miun muumimukit ja sellaset astiat :) Joku tän tyylinen ois t o s i kiva:
 
 
Tarviin varmaa koht jo isomman kämpän kun mielessä niin paljon uusia sisustus ideoita! :D Tälläviikolla oli suunnitelmissa Pariisi matka postauksen lisäks tälläne "sisustus" tyylinen postaus :) Saa nähdä mitä tulemanpitää!
 
 


Tuo kuva kyl kuvastaa hyvin meiän työpaikkaa! Vaikkakaan myö ei PYSTYTÄ unohtaa kuinka onnekkaita ollaan, jokainen päivä on meillä aikamoista seikkailua! <3 Ja jos on totta että "nauru pidentää ikää" niin hieno juttu, myö ei kuolla koskaan! :D Tänä iltana asiakas oli jättäny tervehdyksen miun auton takalasiin, heh on ne hauskoja :) !
Nyt miun pitää ehkä mennä suihkun kautta nukkumaan, huomenna iloisesti ja pirteänä aamuvuoroon :)

 
 
Sweet dreams to everyone <3
 
- Lilli
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti