sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Enjoy the little things.
Eilen (lauantaina) herättyäni, söin aamupalan ja lähdin reippaana lenkille... Ajattelin että käyn pururadalla juoksemassa mutta siinä kävellessäni ja kierroksen juoksenneena innostuinkin vaihtamaan kesken kaiken reittiä ja vähä pidemmän kaavan mukaan kuin oli alunperin tarkoitus :) Siinä vierähtikin sitten semmoiset 1h45min. Sitten kotiin, ruokaa, ja jo kutsuikin iltavuoro töissä :) 

Tänään... tutun tuttu "lazy sunday", yllättävän pirteesti ja ei niin kovinkaan väsyneenä heräsin jo puolen 10 aikoihin aamulla, vaikka takana vasta vaille 5h unet. Ystävän kanssa huristeltiin eilen autolla sinne lähes aamunpikkutunneille asti siellä sun täällä mut enimmäkseen täällä :D Nyt on kyllä myönnettävä et rupee pikkuhiljaa unipainamaan silmään, vaikka kellokaan ei edes vielä 17 :D

Tänään oisin halunnu ottaa brunaa pintaan mut mites otat ku outovalkoinenpilviksikutsuttavatahmapumpulikerrosonaurinkoniedessä!!!! niiin! ja lisäks tuulee :( millo tulee se kesä on aurinko PAISTAA ilman pilvenhattaraa, ei tuule ja on oikeesti ku kesä, hope so edes miun synttäreinä :D

Jeeee, eilen saimme (jälleen) uudet partylite jutut! Täl kertaa tuli vaa mansikka-raparperi tuoksutuikkivia sekä essential valkolumimarja kynttiläpurkki NIIN ja paras: MOJITO votiiveja !!! ah i love it <3 harmi ku niitä vaan 4kpl ja irtona erikseen ei niitä saa.. 


mutta... mie vaik rupeen imuroimaa et piristyn vähä täst väsymyksestä, tai no en tiiä onks tuo imuroiminen mikää paras tapa vähentää väsymystä mut noh kokeillaan :)

Pysytään tutkalla :) ! Tuulensekaista loppupäivän jatkoa to everyone !

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti