torstai 9. toukokuuta 2013

L'été est enfin là!


"Jää taikka mee,
mut päätös jo tee.
Kuihdun ja kuolen kun ootan sua vain.
Lopeta älä kiduta.
Rakkautta pyysin mut mitä mä sain surua, jämäpaloja."

Wheheee, finally SUMMER is here! 


On ollu ihanaa huomata miten tää kaupunki, ihmiset ja luonto herää eloon kun kesä on tuloillaan! Ihmiset on pirteempiä, ja luontokin kaunistuu :) Ihanaa! Vielä en oo itse kerennyt avaamaan terassikautta mutta eiköhän sekin jonain päivänä toteudu, toivottavasti kera kivan seuran! :) 
Pahus kun toinen muistikortti jäi nyt matkasta, siel ois ollu lisää kivoja kuvia :) Pitänee postailla seuraavaan postaukseen niitä sitten :) 

Kävimme äidin kanssa eilen viemässä isovanhempieni haudalle ensimmäiset kesäkukkaset, sekä samalla reissulla eläinten hautuumaalla muukossa jossa lepäävät meidän saksanpaimenkoira ystävämme Nita ja Osku sekä rakas pienipoika Leevi. On ikävä suuri ja loputon! <3

"Olit mulle koira sä rakkahin,
sitä aikaa en voi saada takaisin.
En pyydä sua luokseni tulemaan,
siellä missä on hyvä, ole siellä vaan.


Sinä tulit suoraan sydämeeni,
sinä toit lohdun murheeseeni.
Sinä olit pieni, mutta silti suuri niin,
jäät luokseni ainiaaks ajatuksiin." <3
 Oli huippuu kattoo Suomi-Ranska MM matsia, vähän kun kahden "kotimaan" kisa :D Vaikkakin sen pelin Suomi lyllerti aika huonosti. Tänään Ranskalta aika veto! 2-1 ja vastassa Venäjä! Hahah mahtaa naapuripoikia vitsuttaa! ;) 
Pitää kuitenkin olla omien puolella, kumpa pojat huomenna näyttäis Venäjälle närhenmunat :)

Nyt voisin väkertää jotai sapuskaa ja laittaa netflixistä jonku kivan komedian vaik pyörimään :) Huomenna luvassa kahvittelua with mama, kodin siivomista ja sit illaks töihin :) 

Take care mon amit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti