sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äidin rakkaus.

"Vanhan tarun mukaan Jumala lähetti enkelinsä maan päälle ja pyysi tuomaan mukanaan kolme kauneinta asiaa maanpäältä. Enkeli valitsi kauneimman kukan, ihanimman tuoksun ja äidinrakkauden. Matka takaisin oli pitkä niinpä kukkanen kuihtui, tuoksu haihtui, mutta äidinrakkaus kesti ja sen enkeli ojensi Jumalalle kauneimpana asiana maanpäältä."


En tiedä teistä, mut mie sain elämääni maailman parhaimman äidin mitä en ois osannu edes toivoa. Äiti on miulle kaikkikaikessa ja kukaan ei koskaan voi paikata miun äidin paikkaa! Ei kukaan, ei koskaan. Toivon koko sydämestäni että vielä jonain päivänä osaan olla yhtä rakastava ja ihana äiti omille lapsilleni kuin omani on ollut!
 

Näin äitienpäivänä monet äitit on saaneet kukkapuskia, heitä on "hemmoteltu", heitä on viety ulos syömään yms. Mut kovin monessa perheessä varmaan näin tapahtuu vain kerran vuodessa. Äitienpäivänä. Miksi ei jokapäivä voi olla äitienpäivä, kuten isienpäivä myös. Itse muistutan vanhempiani lähes jopa päivittäin että rakastan heitä, ei siihen tarvita erillistä päivää joka vuosi, ja miun äiti on ÄITI ihan joka päivä. Mutta kuitenkin kun tälläinen päivä kalenteriin on merkattu niin olkoon niin, Hyvää äitienpäivää kaikki äidit, etenkin omani, love you, you are forever my:


SUPER MOM <3You showed me how to love my God
You taught me that not everyone knows the truth
And I thank you, I'll always thank you More than you will know,
than I could ever show And I love you, I'll always love you  
There's nothing I won't do, to say these words to you
That you will live forever Forever and ever!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti