maanantai 5. elokuuta 2013

A positive attitude changes everything.

V E R Y long time no see. Sovittakoon että "this is a new beginning" :)
Paljon on mahtunut tähän blogin hiljentymisen väliseen aikaan kirjaimellisesti, verta, hikeä, kyyneleitä, iloa, naurua yms! Paljon on sattunut, paljon on tapahtunut, on myös koettu, on myös nähty! Mutta tässä edelleen ollaan ja hyvä niin. 


I'm thankful for every moment. 


Sain miun murulta ihania pinkkejä kukkia syntymäpäivänä <3

 
Iiiiiiihana "les olives" lasi astia oliiveille! Syntymäpäivälahja äidiltä ja isältä :)
Äidin ihanat yrtit ja paprikat, tomaatit yms. mm miun jalopenot kasvamassa :)


Ystäväni lehmä maalta

Oltiin murun kanssa häissä, toistaiseksi ei vielä omissamme kylläkään mutta ihanat juhlat olivat!! Ja voi että rakastan miun uutta mekkoa, voisitteko toverit mennä naimisiin tai pitää juhlat että voisin olla tuo päällä all the time!

Valloitin linnavuoren.

ah, herrrrrkullista!

Jälkkäriiiiiiiii!

Ihana kuuma kesä ilta, ihanalla laiturilla, ihanassa seurassa :)
Kauheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesti ois kuvia mut en ehkä kaikkia rupea latomaan tähän, ja anteeksi, tästäkin, ärsyttävästi "pötkössä" vaan nuokii kuvat... pitää koittaa saada seuraavalla kerralla kivemmin! Tosiaan paljon on tapahtunut tämän ajan sisällä... niin hyvää että pahaakin. Miun koneen jokin tärkeä päivitys meni mönkään joskus silloin ja senkin puoleen blogi jäi kuin taka-alalle... vaikkakin kokoajan mielessä ja useasti myös puheissa oli että nyt pakko saada kirjoitettua/päivitettyä mutta aina se sitten jäi, no nyt toimii kone taas ni sen puoleen ei pitäisi olla mitään :) Sovitaan et tää oli "kesäloma taukoo" ja nyt "back to business"! 

No mitä mie oon tehny kesällä? No mie oon ollu töissä! Taino joo oon ollu, alotin sen sairaslomalla, sairaslomalla jonka ois voinu jättää mielellään väliin. Mutta pääasia että tässä ollaan, ja kaiken sen jälkeen vahvempia! Pitää muistaa että jokainen hetki voi olla se viimeinen! Ja että peltiä saa uutta, mutta ei uutta Lilliä. Juu, ei todellakaan uutta Lilliä, ainakaan näin samanveroista! :D

Ilman sallimissa rajoissa tietenkin kesällä oon ollut ulkona, vaikkakin tän kesän brunaan oon kyl kovin pettynyt :( mut onhan näitä kesiä vielä jäljellä, hope so.
Käytiin murun kanssa mökillä viikko takaperin, oli ihanaa päästä pois täältä kaupungin hulinasta ja olla vaa ja rentoutuu möksällä :) Mie sain muute isomman hauen pulikan ;) Taidetaan lähtee ensiviikolla uudestaan mökkeilee, on se niin rentouttavaa <3


Ja nooooiiiiin sitä heitetään, tule kala tule kala!!No mikäs hemmetti tähän nyt tuli!?NO VOI JESTAS, kiinni on! kala tuli kala tuli!!
Pitäis varmaan pikkuhiljaa lähteä katsomaan oisko treffit nukkumatin kanssa kuinka lähellä, huomisesta tulee näillänäkymin superhuippu päivä kun Hanna-Riikka tulee miun tykö! <3 Käykääs ihmeessä muuten lukemassa myös hänen ihanaa blogiaan myös ! http://iamheroofthisstory.blogspot.fi/


Tästä on hyvä jatkaa matkaa eteenpäin.

One day you will wake up and there won´t be any more time to do the things you´ve always wanted. Do it now.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti