tiistai 20. elokuuta 2013

You can close you eyes to the things you dont't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel.

Cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now
So let's live our whole life out
And it starts now


I will die someday
But right now it feels quite far away
I will die someday
Let's hope it's not today.2 viikkoa, sisältäen verta, hikeä sekä kyyneleitä, mökkeilyä, töitä, nauramista ja kaikenmoista mukavata.

  
J.P Chenet Ranskalaista, suosittelen!
Sekä HULKkia!

Mökille lähdettiin tosiaan viimeviikon tiistaina murun töiden jälkeen. Iiiihana oli päästä jälleen "tuulettumaan" pois kaupungin hälinästä. No juu, tietyst piti muutama kylmä vettäkin vahvempi saunan kanssa ottaa, oli niiiiiin ihanaa istuu vaa saunas ja tuijottaa ikkunasta koivunoksien läpi järvelle <3 Uimaankin uskaltauduttiin mut huiii se oli vähä kylmää jo, tainnu se joku tyyppi käydä heittämättä kylmän kiven jo ;)

Muutenkin hyvä reissu! Käytiin Karisma kauppakeskuksessa vielä ruokaostoksilla ja samalla taas kierreltiin vähän kauppoja, käytiin paikallisessa Intterissä ja jeeee kuinka ollakkaan sieltä alepöydältä löytyi kun löytyikin miulle oikean kokoiset seköä ofc värisetkin uudet five fingersit! Mie taisin jo menettää toivoni ninmittäin niiden takia, kun yhdet miulle hommattiin mutta ne olikin sitten liian isot, tai ainakaa miun pikku nakkivarpaat ei niihin asettunut kunnolla, ja juu u puhun siis kengistä nimensä veroisesti jokaiselle pikkunakille oma kolonen!

Kannattaa käydä tutustumassa jos kiinnostaa: http://www.vibramfivefingers.it/default.aspx Kyseisiä kenkiä saa ainankin meidän Lappeenrannan Inttereistä :) Ihana oli käydä p i m e e l l ä saunassa, ja laittaa kynttilöitä, aika ällö romanttiiiiiissstaaa <3

 Nii ja iha kiva oli pari kylmää juomaakin juoda :)


Ilmat eivät oikein meitä mökillä suosineet mutta se ei oikeestaan haitannut, vettä tuli kuin aisaa, ja ihan oikeesti, peltikatto anto palaa soundia oikein urakalla, mut sitten viimosena aamuna kun herättiin niin aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta... Ja myö ollaa lähössä kotiin, voi möks!  Ja kuten "kunnon mökkireissuun" kuuluu (no ei oikeesti) niin käytiin tutustumassa paikalliseen terveyskeskuspalveluihin. Muru nous liian innokkaasti ylös "kellarista" ja löi päänsä ruuviin kantaan, auts. Onneksi ei sen pahemmin käynyt, ja tikkejä ei tarvittu, mutta varmuudenvuoksi oli hyvä käydä näyttämässä ja putsauttamassa :)  Nyt innolla odottaen uusia mökkireissuja! 

3päivää niin Hanna Pakariselta ilmestyy kuudes albumi "Olipa kerran elämä"! Tätä on odotettu! Siitä maistiaista tulevasta :)
Tänään oon kuunnellu lähes tauotta uutta löytöäni Youtubesta! Mutta niitäpä lisäilen vaikka seuraavaan postaukseen!
Hyviä öitä rakkahaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti