maanantai 2. syyskuuta 2013

If you're alone, I'll be your shadow. If you want to cry, I'll be your shoulder.

Olisin kaunein unesi,
Tyyny johon painaa pääs
Kun maailma huokaa,
Sua niin itkettää
Olisin sateenvarjosi,
Pelastus myrskyisen sään
Se auringon säde,
Joka sinut herättää.

Heipä hei syyskuu! Siis mitä? Syyskuu? Kuulinko oikein? Mihin tää aika katoaa? Vastahan oli maaliskuu, huhtikuu?! No ajatellaan positiivisesti, joulu on hetki hetkeltä lähempänä! 

Viime postaus päättyi Hannan levyn hehkuttamiseen... Saanko hehkuttaa hieman lisää nyt? Oon jokaisen Hannan levyn saanut/hankkinut sinä päivänä kuin ne on ilmestyny. Tällä kertaa oli ihanaa tulla töistä kotiin iltavuoron jälkeen ja istahtaa sohvalle. Silmäkulmassa livahti Hanna levy. Eiii luulin näkeväni vain harhoja, kunnes katsoin uudestaan. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ se oli Hannan levy!! Miun muru oli käyny ostamassa sen miulle ja tuonu yllärinä kotiin <3 Kohta pitää ehkä käydä jo hankkimassa toinen tätä menoa kun tää levy kuluu jo ehkä puhki... :) 

Miun kamera ja kortit on miun vanhemmilla, et nyt on kuvatonta menoa tällä kertaa. Seuraavaan sitten kuvia! Otin ihania kuvia vanhemmillani! Rakastan ylikaiken miun lapsuuden kotia, se on miun oikea koti <3
Tänään ois vuorossa iltahukia töissä, kaupassakäyntiä ja ja ja no siinä se sit varmaa onki lähemmäs.  


Ja heii ennenkuin unohdan ni hehkutan Heurekan "Body Worlds" tapahtumaa! Mennään sinne torstaina! Oon oottanu tätä ku kuutanousevaa! Iha mielettömän mielenkiintonen ! Sitten torstain jälkeen siitä enemmän! :) 

Kannataa käydä lukemassa ja katsomassa: http://www.heureka.fi/fi/bodyworlds

 Ruumis on sielun soitin.
Ja se on teidän,
jotta soittaisitte suloista musiikkia.
Kahlil Gibran (1883-1931)
libanonilais-amerikkalainen taiteilija, runoilija ja kirjailija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti