torstai 2. tammikuuta 2014

Don´t cry because it is over, smile because it happened.

Mikä ei tule sydämestä, ei tavoita toista sydäntä.

Phil Bosmans (1922-2012)
Belgialainen Pappi ja kirjailija


4 kuukautta takana ja jos mie oisin palkattuna bloggarina niin olisin saanut jo potkut ajat sitten, noh tämä meneekin "harrastuksen" piikkiin ja kirjoitellaan silloin kun siltä tuntuu! 

Näiden kuukausien aikana on sattunut, tapahtunut, ja vielä lisää tapahtunut, on koettu ja nähty jos mitä! On kulutettu verta, hikeä ja sitäkin enemmän kyyneleitä. Mutta onneksi sekaan mahtui lähes enemmän ilonkyyneileitä. Loppuvuosi oli huikea ja se loppuikin ilonkyyneleihin jouluaattona. <3  

Mutta... en oikein edes tiedä mistä tässä alottaisi. Lueskeltuani viimeisiä postauksiani, naureskelin itsekseni että kyllä muutamassa kuukaudessa voi tapahtua! 
Kuten voi edellisestä lukea niin hehkutin Heurekan Body Worlds tapahtumaa, ja en suotta! Se oli älyttömän mielenkiintoinen ja osittain myös omalla tavallaan "koskettava" jos niin voisi sanoa. Mutta toisaalta niitä ihmisiä katsellessani ajattelin kuinka paljon he olivat ihmisenä antaneet poismenojensa jälkeen meille, he halusivat luovuttaa oman ruumiinsa tieteelle jotta meistä ihmisistä saisi vuosien saatossa enemmän tietoa ja mitä ihmiskehossa oikeasti tapahtuu. Välillä näin "aikuisenkin" mielellä oli vaikea heitä katsoessaan ajatella että he oikeasti olivat eläneet täällä joskus. Huikea näyttely! 
Seinillä oli hienoja aforismeja, joita niistä kovasti pitävänä rustailin sitten ylös, tässä muutama ajattelemisen aiheeksi:

Sydän on paikka jossa voi kohdata Jumalan.
Joka seuraa sydäntään seuraa Jumalaa.


Älä luovu haaveistasi. Ilman niitä voit olla kyllä olemassa, 
mutta olet lakannut elämästä. 
 Mark Twain (1835-1910)
Amerikkalainen kirjailija, runoilija, humoristi ja luennoitsija.


Usko on sydämen keidas, jota ajattelun karavaani ei koskaan tavoita.
 Kahlil Gibran


Minne kuljetkin, kulje koko sydämestäsi.

 
Kuka tahansa voi hankkia kaiken sen tiedon mikä
minulla on mutta sydämeni on yksin minun.  
Johann Wolfgang Von Goethe
(1749-1832) 
Saksalainen runoilija, maalari ja tutkija
 
Byebye 2013, Welcome 2014
Jos vuosi 2013 oli "muutosten vuotta" niin sitä on myös 2014 <3

Vietimme joulun vanhempieni luona, erittäin hyvin syöden ja herkutellen! Jouluaattoiltana massut täynnä ja muut aatontoimitukset tehneinä siirryimme lahjojen kimppuun... ja vielä mitään aavistamatta.... Siinä lahjoja availlessamme silmiini siirtyi isompi paketti, olin aivan varma paketin sisältävät toivomani kuomat (voi kyllä aidot kuomat, i love those shoes!!) availtuani hetken kyseistä pakettia, huomasin että paketti ei suinkaan sisältänyt noita ihania kuomia vaan... toisen paketoidun paketin! Hetken nauretuani eikun sitä raapimaan auki ja TADAAAA... uusi paketoitu pienempi paketti?! Lopulta pakettien pakettien pakettien pakettien pohjalta löytyi kirjekuori. Hetken tuijotettuani ja ihmeteltyäni jotain tapahtui ja rakas murusein oli edessäni sormusrasia avoinna <3_<3 noh, onnen itkuhan siinä tuli hetkessä... myös appivanhemmille :D Oli kyllä ikimuistoinen joulu taasen kerran <3 ! (En jäänyt sitten sen enempää suremaan niitä kuomia, ehkäpä ensijouluna ;) )

Eikä siinä vielä suinkaan kaikki... 8 päivä tätä kuuta saadaan avaimet ja tehdään kaupat. Ai mihinkö? 
No MEIDÄN UUTEEN O M A A N OMAKOTITALOON  Sisustuslehdet ja sivustot ovat saaneet jo kyytiä kun sormet syyhyää jo tekemään remonttia ja taloa juuri meidän näköiseksi.
Kuvia tulee varmasti remontin aikana ja etenkin sen päätyttyä! Voi että ei malttaisi odottaa :')
 
Näihin kuviin ja tunnelmiin! See ya!


 

 
 

4 kommenttia:

 1. Onnea kihlauksen ja uuden kodin johdosta! Minnepäin te muutatte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! <3 Tirilään, eli ihan tuttuihin mestoihin jäädään ;)

   Poista
 2. Onneeaa pikkuinen Lilliseni!! Mie oon kyl nii ilone ja onnelline siun puolesta :) Ja näin etukäteen jo paljon onnee ja siunausta tein uuteen kotiin! <3 Ihan mahtavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiiiiiittooosss paljon Sini! <3 jipppiiiiiiii no joooo, en malta oottaa et pääsen sisustaa ja laittelee paikkojaaaaaaa <3_<3 kiitoskiitoskiitos <3

   Poista