torstai 18. huhtikuuta 2013

Vive le Français!


O´h Paris, city of magic, city of l o v e <3 


Ken joskus somebody kaipailee Ranskaan ja miettii hotellia, niin suosittelen lämpimästi Mercurea! Ja etenkin tätä meidän. (mut elkää silti menkö tähä ku tää on niinku mein ;) ) Ihania ja ystävällisiä työntekijöitä, tosi siisti ja hieno hotelli!
4 *!

"Suurilla" noin. 3h yöunilla tuli lähdettyä aamuyöstä perjantaina matkaan. Mutta uskokaa tai älkää... ei nimittäin väsyttänyt tippakaan! Kun viimein kello kuusi aamulla "pariisi" pysäkiltä nousin Mercedes-Benziin (koska WE TAKE THIS MERCEDES) ja laukkuni nostettiin takakonttiin olin pelkkää hymyä! Tiesin että (jollei satu toivottavasti hyvännäköinen ja komea kapteeni tiputtamaan meitä) niin enään päälle 5 tuntia ja tuo luvattu rakkauden ja muodin mekka on jälleen jalkojeni alla! Ja jes, kuten ehkä voi rivienvälistä lukea niin emme tippuneet, jes Pariisi, olin perillä! 

Ihanaa, olimme Pariisissa jo vaille 12! Taksi alle (ei ollut mercedes ); ) ja hotellille! Keitimme huoneessamme kahvit, laitoimme naamat kuntoon ja eikun ensimmäiset shoppailut alkakoon!Kyseistä laukkua näperöin jo viime kerralla ja nyt sen kotiutin!
Ja käytyämme Lafayetessä ostin myös Guessin lompakon, ah i love it! My treasure <3Heheh, tuon valkoiset helmet ja mustan magneettikorun ostin jo itseasialla kiireessä Rigan kentältä.
Ja jesjesjes, risti/rukousnauha kokoelmiini löysin aivan ihastuttavan upean uuden jäsenen :) Lisäksi ostin myös korviksia.


 Edellisen Paris postauksen lukijat voivat muistaakkin tuon Petillant pullon ;) Jos ei ois kilorajotuksia niin noita tulis ehkä niin paljon miu mukana tänne! Avenue des CHAMPS-ELYSEES putelin ja ihanan Nuvon ostin Pariisin Charles de Gaullen kentältä.


Ja tottakai piti maan sisustus, valokuvaus ja cosmopolitan lehtiä ostaa! Ihanan halpoja lehtiä! Typerä Suomi, miksei vois olla meilläkin :(
 Hajuvettä, ja kyllä Lady Gagaa, viimekerran reissulta Sephorasta olin saanut kyseistä hajuvettä näytteenä ja pari päivää ennen lähtöä takaisin kokeilin ja harmittelin miten en aikaisemmin ole tajunnut kuinka ihanaa se on! Ihastuin ja oli pakko ostaa puteli, ja täytyy myöntää et miusta aika tyylikäs pullo myös!  Lisäksi huiveja, pari paitaa, meikkejä, palasaippuoita ymsymsyms tuli osteltua :)


 Hehe, tehtiin omatekoinen "home-made" cooler! Ja hyvin toimi!


Jes, nyt sain ensikosketuksen näihin, nimittäin Macaron leivoksiin! Kannattaa maistaa kun mahdollisuus tulee, aion kokeilla myös itse tehdä kyseisiä söpöyksiä!

Näimme iltaisin kavereitamme, joihin tutustuimme viimereissulla! Elämän pieniä mutta suuria iloja on omistaa jotain mikä ei tule omasta maasta! :D 

Reissu oli kokonaisuudessaan unohtumaton. Suuren suuri kiitos, kumarrus ja halaus matkaseuralleni! 

Pelkästään jo se että saan istua jossain savuisessa pariisin katukahvilassa ja tuijottaa ikkunasta ohi kulkevia ihmisiä niin voi että oon onnellinen. Jälleen näimme ja koimme vaikka ja mitä! 

Vanha rautarouva Eiffelkin jaksoi meitä vielä kannatella sylissään! Melkein näin jopa kaukaan piipunkin ;) Kävimme Eiffelissä ja Avenue Des Champs Élyseellä sunnuntaina.

 Vaikka itsesanonkin ja itse olen kuvannut niin tykkään näistä putki kuvista iha superisti! Miusta näissä on vaa jotain aivan todella upeeta! :)


 Siellä se Arc De Triomphe nököttääkin, ympärillään 12 eri kaistaa erisuuntiin! Helppoa(ko)!


Ilmiö nimeltään sää, suosi meitä kummasti. Kun saavuimme Pariisiin, ja ostoksille heti rynnättyämme vettä tuli hetken ehkä 10min ajan kuin aisaa ja se oli siinä. Sunnuntaina kai rikoimme hellerajan koska mittarit ponnahtivat paikoitellen +25 jopa +27 asti! En laittanut yhtään vastaan että jouduin pukeutumaan kovinkin kesäisesti, ja riisumaan suht ohkasen takkinikin pois päältä! Champsillä oltuamme ja aivan super ihania ja taitavia street tanssijoita katseltuamme alkoi jo olkapäitä lämmittää, ouh summer yes comecomecomecome! Summer, s'il vous plaît venez vite!Non non non non je ne veux pas rentrer à la maison! :(
Here we come Finland...

Taas muistoissain mä sinne kuljen,
nään Pariisin,kun silmät suljen.
Nään Seinen virtaavan hiljalleen,
ja siltojen kaartuvan ylitse veen.
Viel´Eiffel seisoo paikallaan,
kuin vartioiden siltojaan.
Myös riemukaaren näen tuolla,
Seinen rannan tuolla puolla.
Kun Louvreen kulki tieni mun,
näin taulun vanhan- tunnetun. Siel´Mona-Lisa hymyn suo,
ja katsojalleen ilon tuo.
On Montmarte mekka täällä,
se on Sacre-Coeurin mäen päällä. Sielt´Pariisiin nään kaikkialle,
ylitse talojen, siltojen alle.

Nää muistot säilyy mielessä mulla,
takaisin tahdon taas Pariisiin tulla. <3

Un grand merci à chacun de vous notre ami! C'était inoubliable!
J'espère que nous vous reverrons bientôt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti