lauantai 20. huhtikuuta 2013

I think that i think too much.

"Rakkaus on (Rakkaus on) Ikiaikainen ja suunnaton, Se on rajoittamaton, täysin viaton, Vaikka miten se kahlitaan Rakkaus on (Rakkaus on) Vastasyntynyt ja suojaton, Se on rajoittamaton, täysin viaton, Vaikka miten se tuomitaan
 

Kävi miten kävi sinä tiedät jo sen, Kaikki eivät hyväksy, silti älä pysähdy Sinulla on lupa olla onnellinen, Sydämesi on vielä joku päivä peloton"


 

V Ä S Y T T Ä Ä . Pitänee kai paikkansa et "reissussa rähjääntyy" Ja miekun luulin et pääsinpä helpolla  ku ekoina päivinä ei ees väsyttäny ku oltii tultu takasin mut taitaa iskee tähän likkaan tälläne jälkiväsymys :) Mut kaikki kyllä sen arvosta! Tänään oli kivat synttäri/valmistujaisjuhlat ystäväperheen luona! Elämän pieniä iloja oli istua siinä kakkupöydässä, ai että... namnamnam! Enpä innoissani tajunnut ottaa edes kuvaa :(

Huomenna miul ois tarkoituksena pitää siivous päivä, ja ihan kunnollinen sellainen! Ja jotta sais "puhtia" ja vauhtia tähän koitokseen niin aamulla käydään Äidin kanssa kiertelees löytyyks kirppareilt mitää kivoja löytöjä! :) 


Tiistai yönä kun saavuin reissusta kotiin ni miuta odotti täällä tälläiset ihanuudet! Äiti oli ostanu miulle tuollaisen kankaisen "Prinsessa" kyltin (ja teksti pitänee kyllä paikkansa ;) ) ja ihanan jalallisen lasikulhon! Ihana! Siinä voi pitää vaikka namusia tai keksejä :) !

"I always pray to God, that you can live forever my Mom" <3


Take care! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti