maanantai 1. huhtikuuta 2013

Life isn’t always sunshine and butterflies. Sometimes you got to learn to smile through the pain.

Aprillia ja kuravettä, höystettynä painajaisella merellä. Sounds good?

Hiijohoi ja kotia päin!

Kai työ muistitte et tänään oli aprillipäivä? Huijasitteko, vai vetikö teitä joku nenukasta? Itse en tällä kertaa oikeestaan vetkuttanu kun yhtä/kahta! Ja miuta ei kukaan! Ehkä nää pyhät sun muut on pehmentäny päät ja porukka ei muista et tänää jekutus pv :) No parempi ehkä näin niin ei tuu hetken järkytyksiä :D

Mie oon päivistä iha sekasi (niinku vissii aina tänäpäivänä) mutta jokatapauksessa tänään sunnuntaina eikun siis torstaina.. siis tarkoitan maanantaina oli kiva päivä, vietin hauskan leffa illan sisson ja lasten kanssa :) Katottiin "Nightmare, painajainen merellä" oli vähän "hutasten" tehty ja ei se ollu ees "jännittävä" Mutta silti katsomisen arvoinen ja sekin nyt siis nähty, mutta en ehkä kyllä laskis sitä miun "pakko saada omaan dvd kokoelmaan" leffaks tällä kertaa.
Mut on se Sergei kyl ihana, sen voisin päästää vaikka "unelmien prinssikseni" kyl ilomielin ;)

Toivottavasti huomenna paistelis aurinko ja ois "lämmin" ilma. Vois käydä kuvailee :) Tänää oli vähä tälläne nynnerö, viilee ja ei aurinko paljoo vilkuillu :( Ja kun ulos kattoo ni ei uskois et alle 2kk ni pitäs olla tosi lämmin ja kaiken vihertää, näinköhän kerkee.... No onneks ensiviikolla pääsee hetkeksi hieman lämpimämpään itse! Ah i cant wait !

Ja edelleen on kuvien kans problemoa! I dont understant! mut periks en anna ennekun kuvat on blogissa :D

Huomiseen muruset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti