tiistai 9. huhtikuuta 2013

Don´t be afraid to be different.

JEEEEEEEEeee.. öööhmmm möksn hmh.

Hetken jo luulin korjanneeni kuva ongelman mut eih... mie en osaa ees kirjottaa ku haluun kuvia kans!  ()(/%&¤TFGYUHIJOKP !!!!! Kun kuvat ei suostu tulee ni ei suostu... mut meni vaik henki ja elämä ni mie ne tavalla tai toisella lisään :D

happyhappyhappy, only this day and 3 days left! And hell yah Paris waiting for me again! <3 Mielessäni nään jo sen ku mennää kentälle ja istutaan lentokoneessa ja se hurahtaa sinne taivaan tuuliin, voi sitä fiilistä jihuujihuu! Ja jälleen kerta toisensa jälkeen siellä Eiffel, Arc De Triomphe, Notre Dame, Champs Elysees yms ihanuudet ja kauneudet odottaa miuta ! En malta odottaa et pääsen taas istumaa niihi ihaniin katukahviloihin ja olla vain kuin "yksi heistä monista ranskalaisista" ja tuijottaa vaa ikkunasta :) Luvassa taas pariisi postailuja siis, ouiouiouiouiouioui ;) 



Nyt kahvia ja yksi jakso salkkareita ja sitten pirteeniloisennauravisenhumosirtisena töihin! mutta sitäkin ennen vanhempieni kautta moikkaamaan vielä karvatassuja Justusta & Josea <3 tuitui.

Vauhdikasta tiistaita itsekullekkiiiiiinn säääädylleeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti